Om SUNRISEFOOD

Hvem er vi:

 

  • Produkter: Opprinnelig ble bedriften startet med import og videresalg av nøtter som hovedmål. Vekst, økt kundemasse, ønske om større fleksibilitet og produktspekter medførte oppstart av eget pakkeri for nøtter. Dette medførte i stor grad av vi kunne bli spesielt fleksible på pakningstyper og størrelse, samt kvantum på kartong/pall. I denne forbindelse var vi de første i Norge som introduserte store forpakninger med nøtter, hos oss kalt familiepakker. Stor sortimentsbredde fra alle verdenshjørner var en annen fordel.

    Senere har produktspekteret vokst til også å innbefatte andre produkter (enn nøtter). I all vesentlig grad produkter som i norsk dagligvarehandel betegnes som nisjevarer eller fine food.
    Vi er i dag sterke på produkter innen: Thaivarer, juice, krydder, matolje (også krydderoljer), hermetikk, eddik (Italias nr.1), italiensk pasta, pastasauser/pesto, ris (egen pakket serie), oliven (også fylte) fra Spania, syltede grønnsaker, espresso kaffe (italiensk).
  • Matsikkerhet: Pakkeriet vårt tilstreber kvalitetsikring ut over det som naturlig følger med IK-mat. Alle ansatte er drillet i dette. Langsiktig jobber vi mot en HACCAP-sertifisering.
    Øvrige produkter som importeres er alle fra leverandører som er HACCAP-godkjente. Dette øker vår sikkerhet og samtidig gir det økt trygghet for våre kunder.
  • Miljø: Medlem av Grønt punkt Norge AS.